2006-10-19

Nemo med favoritnallen!

Här är Nemo med sin favoritnalle i favorithörnet i soffan. Kortet är inte så bra men jag ville sätta in bilden iallafall. Han bär omkring på denna nalle hela tiden.

2006-10-15

Min vackra Nemo


Här är min vackra Nemo som står på bryggan i stugan på Rödön och blickar ut över vattnet.

Nemo älskar att stå på bryggan och titta.

Höstpromenad i stugan



Idag har vi haft en härlig dag i stugan. Hundarna fick springa runt som de ville. Freesbe är jätteroligt tycker både Nemo och Frodo ! Här busar husse med grabbarna.

2006-10-07

Utställning Nordichallen 7-8 oktober

Vi har varit på utställning i Nordichallen, Sundsvall idag. Frodo ville inte visa sig på bordet. Han skötte sig bra och var relativt avslappnad tills det var dags för bordet. Oj, det gillade han inte, så det blev en 2:a, men vad är en 1:a på utställning när man kan vara hemma och mysa i soffan istället. Domare var Tuula Plathan. I´m sorry sa hon. Här är kritiken.
A male who is a little shy andexperineee for shoowing. Therfore he dosent show the best for today. A nice head with good ears, good neck, nice body propotion, good bone and feet. Doesent move as he probobly could whit his construktion if he was more relaxed.
Man han är vackrast i alla fall min Frodo, sen mådde han hur bra som helst i mitt knä när vi tittade på de andra hundarna. Det var 41 st anmäla whippar idag. Kul att träffa andra hundmänniskor och prata hund.

När Maria Groth var upp förra helgen så tog hon dessa bilder på Frodo! Tack för besöket Maria, alltid kul att träffas, det tyckte Nemo och Frodo också.

2006-10-02

Valpar!

Jag har varit i Strömsund och tittat på Farmor Selmas valpar 9 stycken söta saker, 6 tikar och 3 hanar. Det är Nemos systerbarn. Så vi är också lite stolta. Kika in på Farmor Selmas hemsida.
http://www.farmorselma.tk