2007-01-31

Frodo!

Här är han, snyggingen i Dvärsätt. Sommarhagens Floomraider "Frodo". Frodo har testat agility som han tyckte var jätteroligt. Vi har även gått en valpkurs. Han är utställd med en del HP. Utställning är inte lika kul tycker Frodo. Men vi kommer att fortsätta ställa ut honom framöver. Närmast är en inoff utställning i Strömsund som jag hoppas vi kan vara med på.

2007-01-30

Ny Blogg!


Hoppas det ska fungera med den nya bloggen, idag när jag tänkte skriva lite här och lägga in bilder så hade det blivit ändringar på bloggen, jag har bara testat mig fram eftersom allt står på engelska, varför valde jag en engelsk blogg. Det blir ju spännande hur det det ska bil. Har inte haft så mycket tid att blogga, vi har renoverat lite hemma. Bytt dörrar i hallen, och tapetserat, målat, bytt kyl och frys osv. Nu är vi klar tillsvidare, till nästa projekt

2007-01-02

Gott Nytt År!

Gott Nytt År önskar Nemo och Frodo med sina tvåbenta familjemedlemmar.
Nyåret firades in i Klövsjö där vi åkte slalom och var på afterski med "Togga"som sjöng och underhöll. T o m husse Tony fick sig en buggkurs ( en kupp av mig). Vi dansada och åt god mat, det var massor av fyrverkerier och som tur är så reagerade inte hundarna. Efter middagen var det en fantastiskt rolig trollkarl "mister Jacobi" som underhöll oss.
Nu är vi trötta med ömma muskler tillbaka hemma igen. Det har varit härligt att vara i fjällen med mycket snö och skidåkning men som sagt borta bra men hemma bäst. Jag tror hundarna också tycker det. Men de har varit jätteduktiga. Sätter in en liten bild på hundarna som är nyårsfina, inte bästa bilden men den var den bästa vi fick till där de satt stilla båda samtidigt.
När jag var mitt i slalombacken så ringde Maria Groth som höll på med min hemsida, det var roligt. Tack Maria det blev jättebra!!