2007-10-21

Ja då har vi slagit till.

Vi har alltså gift oss efter 15 år. Vi gifte oss borgerligt 26/9 en vacker höstdag på Stocketitt som ligger på vackra Frösön. Våran vigselförättare hette Kjell Strömberg och driver Stocketitt som är ett gammalt café med underbar utsikt över Storsjön och ligger vid Frösö kyrka.
Efter vigseln (som gick väldigt fort), hade vi kaffe och smörgåstårta och gräddtårta i samma sal som vi vigde oss, de hade dukat jättevackert. Det var våra föräldrar och de syskon som kunde närvara med syskonbarn som var med. Våra barn fick reda på att vi skulle gifta oss en timme innan vigseln, så det hade varit mycket hemlighetsmakeri, men helt som vi ville ha det, enkelt och inte mycket ståhej.Här är familjen samlad, det var en otroligt vacker dag med fina höstfärger och strålande sol (som dock gjorde all fotografering svår).


Efter vigseln åkte jag och Tony till Rom!

Efter 17 år återkom jag då till mitt Rom, jag var
där som Au pair ett år och bodde i
Trastevere!


Här är vi vid St Peters kyrkan, det var omöjligt
att komma in där, men den är otroligt mäktig
och vacker.


Colosseum by night
Fontana di Trevi!
Tony slänger en slant över axeln så att vi kan återkomma till Rom.
Vi hade några otroliga dagar i Rom, vi vandrade gata upp och gata ner,
såg allt som man ska se, vi hade så ont i fötterna att vi inte orkade
shoppa i affärer.
Vi åt jättegod mat, pizza i Trastevere förståss, där har de den bästa pizzan.
Vi satt på varenda känd piazza och drack vin och myste. Phanteon, piazza Navona och många fler.
Piazza Santa Maria in Trastevere är min favoritplats i Rom. Där är det lugnt och stilla.
Det var första gången på 13 år som vi var helt lediga och åkte bort för oss själva.
Barna tyckte att det var sista gången också när vi kom hem.

2007-10-11

Internationell utställning Sundsvall 5 oktober

Vi har varit på utställning i Sundsvall. Det var 63 anmälda whippets och det var Per Lundström som dömde. En bra domare tycker jag.

Stella kom till mig på fredag kväll för att hon skulle lära känna mig lite. Det gick jättebra efter att Frodo skällt ut Stella i 20 min och Nemo blev jättekär men Stella tog allt med ro. Jag gick och la mig tidigt efter en turbulent vecka och Tony hade varit bort i Danmark en vecka och kom hem till 3 hundar. Jag hade bäddad en liten bädd till Stella bredvid sängen men vaknade av att hon stod och puffade på min näsa och ville krypa ner i sängen så så fick det bli.

Jag, Stella, Susanne med Dashing och River åkte tidigt lördag morgon mot Sundsvall i dimman men det gick bra. Stella skötte sig jättebra och här är hennes kritik.

Stellas kritik

Ett tilltalande huvud m milt och fint uttryck. Korr bett. Mkt bra front m gott förbröst. Stark länd m utm muskulatur. Bra bredd och lår och hals. Passande benstomme, lätt avfallande i sin topline, visar den bättre i rörelse. Välpresenterad!! 1 oplac.

Dashing och River fick fin kritik även de. Dashing fick en 1:a och River 1:a Hp gamle man, läs mer om deras kritiker på Susannes hemsida www. amazing flash.se.



Det var en jättetrevlig dag, och jag är jättenöjd. Tack lilla Stella du är en jättemysig hund och jag fick tillbaka lite självförtroende vad gäller utställning, tack Annelie för att jag fick låna henne. Nu får vi sikta in oss på nästa år med utställning och LC. Tyvärr har jag inga bilder från utställningen för batteriet var slut i kameran.