2009-04-27

LC KM i Trödje

Nu har vi varit i Trödje igen, men inga skandaler har vi att erbjuda förutom att vi körde fel som vanligt ca 7 mil och kom lite sent, men till den roliga nyheten!!
Frodo blev BIF, Best in Field på 91 poäng.
Se resultat på Nedre Norras hemsida





Priserna!


Det var 37 hundar anmälda, 20 olicensierade och 17 licensierade.


Nemo blev 4:a 87 poäng


Stella blev 1:a olicenserade med 90 poäng. Hurra för Stella.


Stella med sin fina rosett!


Återkommer med mer när de har uppdaterat Nedre Norras hemsida.


Nemo på väg in i mål!




Stella gör sig klar för start!


Det var fantastiskt väder, många trevliga människor. Vi bodde över på Scandic i Gävle, dock inte samma som förra gången...... Efter en god frukost åkte vi hem på söndagen med bilen full med rosetter och priser. Vi stannade till i Sundsvall och tittade på fotboll. Annelies son spelade match mot Timrå. Vi hann med en hel del. Landande hemma 17-tiden på söndag kväll. Då var vi trötta.


Roligt att LC säsongen är igång igen. Snart ska vi ha träning här i Dvärsätt.







2009-04-12

Glad Påsk.

Nu är det påsk och det har varit riktigt bra väder, snön töar bort, vi ser stor skillnad dag för dag. Jag har tom krattat och rensat lite i rabatter idag. Vi har grillat och suttit ute och ätit. Har svårt att tro att det blir något mer slalom. Tur vi var i Klövsjö förra helgen. Det var 14 grader varmt i skuggan och klarblå himmel. Helt underbart, vi testade nya 6 stol liften det blir en riktig höjdare för klövsjö.

Vill också påminna alla om att det är KM i LC i Gävle 25 april sista anmälningstiden går ut 17 april. Titta på Nedre Norras hemsida http://www.svvknn.se/index.php