2010-08-31

Rhodos


Vi fick avsluta semestern med en vecka på Rhodos. Det var Tonys enda semester i år. Förra året hade han ingen semester jobbad dygnet runt. Men vad härligt vi haft. Alla var med utom hundarna förståss. Vi bodde i Ixia på den blåsiga sidan av Rhodos, det var tur för det var väldigt varm runt 40 grader, det bästa var att det var så varmt i havet. Vi har badat och badat, solat, snorklat och ätit, herregud vad vi har ätit. Vi hade allinclusive, jösses vad med mat och så gott. Efterrättsbuffén var gudomligt med choladtårtor ja allt vad man kan önska.


Linnéa är ju så förtjust i Annelie Söderholms lilla Bonita . Lite kul när vi första dagen hittade denna restaurang.




Poolen

Rhodos stad


Havet, stranden
Gamla murarna kring Rhodos stad.











2010-08-09

Veckan som gått.

Vi har varit på internationellt LC prov i Norberg. Det var en jätterolig resa, kul att ha med familjen som äntligen fick se vad jag sysslade med. Vi bodde på en mysig camping i Norberg där det bodde flera hundägare, salukisar. Frodo kom på 46 plats av 55 hundar, han gjorde en trippelvurpa överladdad som han är, första heatet hade han 79,5 poäng men slutade på 76,75 poäng. Nemo hade också 79,5 poäng i första loppet och kom på 21 plats med 80,5 poäng. Det var väldigt höga poäng bästa whippet hade 89 poäng. Vi hann även med en sväng till Örebro och Gustavsviks äventyrsbad.

Sedan i helgen var det utställning i Svenstavik, 3 dagars. Jag ställde ut Frodo på fredagen på whioppetspecialen med följande kritik.

Mycket god kvalitet. Prydlig hane. Bra mask huvud. Kunde ha något mera underkäke. Bra överlinje. Underlinjen kunde dock vara lite mer uppdragen. Något kort tjock hals. Välvinklad fram och bak. Bra benstomme och tassar. Ngt högt ansatt svans. Tar inte ut steget ordentligt bak. Aningen brett fram. Tillräcklig steglängd från sidan men blir bakhög kan bero på något löst hull. Fin päls.

Tycker jag var en bra kritik. Frodo gillar ju inte alls utställning så jag tycker han skötte sig bra. Men nu ska vi banta både hundarna och jag, de är nog lite för kraftiga. Får för mycket mat, jag har gett de 4 dl/dag men nu blir det 3 dl Standart foder. Tänk om det var lika lätt för mig att banta =)