2010-10-03

LC prov Älandsbro


Det var ju ett tag sedan vi var på LC prov i Älandsbro hos Hans och Inga. Det var superbra väder och väldigt trevligt. Jag och Annelie åkte ner redan på fredagen 10 september och bodde på Scandic i Sundsvall, ett hotell som jag för övrigt har väldigt svårt att hitta till. Alltså jag vet vart det är men det är hopplöst att komma på rätt väg dit.

På lördagen var det tävling jag hade bara anmält Frodo eftersom Nemo varit sjuk och ätit medicin så han fick inte springa. Första loppet såg bra ut men när vi skulle starta nästa lopp så haltade Frodo hans ena tå på vänster framfot hadde hoppat ur led så jag strök honom, han var väldigt besviken för vi var nästan vid start då jag såg att tån var ur led. Trist, trist.

Jag sov över i Älandsbro, fick låna Hans och Ingas husvagn, vi åt gemensam middag med de som arbetat på provet, jättetrevligt.
En bild från ett annat LC prov

På söndagen hade vi träning men då hade solen övergett oss för då regnade det hela tiden.
Jag fick öva att köra några lopp vilket var kul men nervöst. Jag fick lära mig väldigt mycket under den helgen. På lördagen var jag praktikant på fältet med de stora grabbarna och fick lära mig en hel del om banläggning, maskinen hur man ska tänka när man kör haren, mycket matnyttig information.