2007-09-02

Nu är allt som vanligt igen

Ja, nu är allt tillbaka i vanliga banor igen. Vi jobbar för fullt. Barna har börjat skolan igen, ganska skönt med vardagliga rutiner igen. Ibland räcker det med vanligt familjeliv för att fylla sin dos av dramatik, veckan innan skolan började slog Johan ut sin framtand. Hundarna åt upp hans nybakade kladdkaka och Johans foppatoffel (äkta) fastnade under båtbryggan?? så nu hoppar han runt med en toffel. Linneas nyinköpta toffel gick sönder och hundarna rymmer lite då och då. Min brors hund har blivit biten i svansen av en varg, det ser inte så fint ut hoppas hon kan behålla svansen.

Fotbollsmatcherna är i full gång med svett och tårar , mest tårar då de inte lyckas vinna, men spelar jättebra, jag bakar för fullt till fobollsmatcher, har även bokat in mig för att ha Tupperwareparty, varför, varför. Men balkongen börjar snart likna en balkong. Vi målar mellan regnskurana. Det är ömsom 3 grader varmt och idag var det 18 grader varmt. Det är inte lätt att klä sig, fleecetröja på och fleecetröja av. Den nyinköpta fisken till akvariet fastnade i pumpen och bröt fenan, adjöss med den. Men kaninerna har hållit sig hemma i burarna förutom att våran hankanin har bestämt sig för att flytta in till honorna, hur vi än gör så klättrar han över, så det kan bli en överaskning senare i form av kaninungar.

Annelie kom och hälsade på en dag med lilla Stella, Frodos syster. Snygg tyckte Nemo så han fick vi hålla kopplad (har är väldigt intreserad av det där med faderskap försökte med en tax häromdagen, gick inte så bra).
















Vi försökte och försökte få till fina bilder men hundarna var väldigt uppspelta det var jättesvårt, de har ju inte träffats på länge. Så ni får hålla till godo med de här. Är i valet och kvalet om jag ska anmäla Nemo och Frodo till KM i LC i Gävle, det är ju så långt till allting när man bor i Jämtland, vi får se hur det blir.

1 comment:

Maria G said...

Fullt upp av dramatik i vardan som vanligt hos er ja! Haha!
Va roligt att Stella har hälsat på hos er! Hon ser fin ut tillsammans med Frodo.