2007-07-22

Inoff utställning Mattmar/Åre brukshundsklubb

Vi var i vackra Mattmar och ställde ut Nemo och Frodo. För domare Linda Näslund.
Här kämpar Johan jättebra när han ska tävla i barn med hund, inte helt lätt med tanke på hur svår Frodo är, de skötte sig jättebra. Frodo försökte dra ut ur ringen med Johan fixade det, ingen placering dock men bra kämpat.





Susanne och jag kämpade hårt med att få till en uppstälningsbild på Frodo men han giller inte att blir fotad. Susanne hjälpte mig att ställa ut Nemo, jag ville att hon skulle ställa Frodo men han är bara för mammig.
Frodo blev iallafall BIR och här är hans kritik
Välformat huvud, utm ansatta öron, välformade ögon, Bra bett, vacker hals o s-form, ö-linje
Bra skuldra, rak överarm, bra b-korg o b-djup. tillr vinkl bak, veka mellanhänder. Bra ben och tassar. Rör sig med bra steg.
Det känns jättebra med tanke på att Frodo inte är jätterorad av utställing.
Nemos kritik
Stor maskulin. Bra skalle och nosparti, vacker hals och s-formad överlinje. Bra skuldra, ngt rak överarm. Bra b-korg och b-djup. Välvinklad bak ngt vek mellanhand. Bra ben och tassar. Rör sig väl från sidan.
Han tramsade lite i ringen, svårt för de att springa mot brorsan.
Tack för hjälpen Susanne!
Det var jättetrevligt i Mattmar.

2 comments:

Maria G said...

Grattis grattis! Frodo ser jättefin ut på bilderna, om än lite ovillig... ;) Roligt att Nemo fick följa med också.

Anonymous said...

uppenbarligen gillar din webbplats men du behöver testa stavningen på flera av dina inlägg. Ett antal av dem är fulla av stavning problem och jag finner det mycket besvärande att tala om verkligheten ändå jag definitivt kommer tillbaka igen.